måndag 1 juli 2013

Järna en söndag i juni

Att få komma till Järna då och då är alltid kul och intresant. Men våran nästa resa blir nog mere spännande för dom håller på att bygga upp 2 nya planer vilket kan bli kanon.
Lite skillnad mot matchen i Flen då underlaget var kanon hade detta underlag ha lite mer att önska.
Om Flen får 8 på en skala blir det här i Järna endast en 2:a.

Matchen startar upp med att Simon gör ett sina två utlovade mål redan efter den 2:a minuten. Järna kommer till ett par riktigt bra lägen hade dom fått utdelning så hade matchbilden varit helt anorlunda.
Men i den 18 minuten blir matchen punkterad när Lindgren gör 0-2, från denna minut och framåt är det ett krigande mot ett mål. Max ser till att gör 0-3 i den 20 minuten och 0-4 i den 34 minuten.
Vi får en frispar 28 meter ut som Simon tar och Lindgren är påpassligt framma och sätter dit 0-5.
Trots vårt mycket starka spelövertag spelar vi en fotboll ala "vindrutetorkar-modell" från försvar eller målvakt till forward så högt upp att bollen har "rimfrost" när den kommer ner!!
Varför i hela världen utnyttjar vi inte dessa tillfällen och spelar lite mer på "golvet" (som Abbar säger)............
I dom tillfällen då vi spelar på yta istället för på spelare gör vi omställningar som går snabbare är Schweinsteiger skulle göra, BRA grabbar!!
Peppe där bak fick en del att göra men inte var han genomsvettig.
Vi har märkbart svårt att leverera på hörnor, Lindgren 0-2 kommer från hörna men trots det är det lite tunt att vara först och störst "där inne"
Max kommer fri med målvakten och det blir en kollision som tar illa på målvakten, så illa att han blir vimsig och domaren väljer att blåsa av den första halvleken 3  minuter för tidigt.

Vi tar pausvila och Abba passar på att göra 4 byten, de är alltid svårt att få samma spel när man gör så många byten på en och samma gång.
Det visar sig också i spelet vi tappar trycket och det blir lite "Bagge............." av spelet.
Men hur som gör Gustav W 0-6, väl spelat på kanten och vips så fick han en poäng i statistiken.
Järna får en straff där dom gör 1-6 och lite senare gör dom även 2-6.

Nu tar vi en vecka ledigt från fotbollen, det har varit en lång vår.

Tack igen för att ni levererar Grabbar!!!